Storytel – som Spotify og Netflix for bøker

Strømmetjenester som Spotify, Netflix, Viaplay og lignende har tatt markedet med storm de siste få årene, og blir bare mer og mer utbredt. Men visste du at det også finnes strømmetjenester som lar deg strømme e-bøker og lydbøker? Storytel gjør nettopp dette, og tilbyr brukerne sine flere tusen bøker på både norsk, svensk og engelsk.

Man kan lytte til bøker fra datamaskinen, og både lese og lytte til bøker fra mobilen og nettbrettet. Det er applikasjoner til både Android, iPhone og Windows Phone. Det er veldig enkelt å bytte mellom å lese og å lytte, og det er ingenting i veien for å lytte til ett kapittel og lese det neste. Appen husker hele tiden hvor du var siste du brukte den, og man kan når man helst bytte mellom lytting og lesing.

Storytel har et stort bibliotek besteånde av både bestselgere og mer ukjente bøker, i alle slags sjangere. Her er det noe for alle, uansett om du liker krim, spenning, barnebøker eller biografier.

Slik fungerer Storytel

Storytel fungerer på samme måte som med andre strømmetjenester, hvor man betaler en månedlig avgift for å få tilgang til hele biblioteket. Å være medlem koster 169kr per måned, og det er et løpende abonnent som fortsetter til man avslutter det. Det er også mulig å kjøpe gavekort hvor man kan forhåndsbetale for 1, 3, 6 eller 12 måneder av gangen. Dette gir deg en kode som kan brukes på en konto, så det er godt mulig å gi bort et abonnent i gave til bursdag eller jul.

Når man har registrert seg og kommet i gang har man altså tilgang til hele biblioteket med e-bøker og lydbøker, og det er ingen begrensninger på hvor mange bøker man kan lese eller lytte til så lenge man er medlem.

Storytel lar deg lese og lytte til bøker for et månedlig beløp.

Storytel lar deg lese og lytte til bøker for et månedlig beløp.

I utgangspunktet må man være koblet til internett for å bruke tjenesten, men det er mulig å laste ned inntil 5 bøker offline om gangen. Dette er perfekt til lange bilturer, flyturer eller lignende, og hvis man har lest ferdig alle fem kan man enkelt koble seg opp mot internett i noen minutter for å bytte dem ut med 5 nye.

Prøv Storytel gratis

Det er gratis å prøve Storytel, og alle brukere får prøve tjenesten i 14 dager før man må betale noe som helst. På denne måten kan man enkelt lage seg en brukerkonto for å sjekke om dette er noe som passer deg uten å måtte betale for det. Så, hva venter du på?

Registrer deg på Storytel ved å følge denne linken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation