Julegave til den som har alt!

Å kjøpe julegave til den som har alt kan være skikkelig umulig , spesielt til personer som allerede kjøper seg alt de har lyst på. En god julegave til slike personer er som regel en nyttig ting som de ikke visste at de hadde bruk for, men som allikevel ender opp med å bli jevnlig brukt. Dette er selvfølgelig lettere sagt enn gjort, men i denne artikkelen skal du få noen gode tips til julegaver til den som har alt.

Gavetipsene er ikke sortert i en spesifikk prisklasse, så det er litt ulike priser i artikkelen. Vi anbefaler å scrolle litt gjennom artikkelen og se etter ting som høres passende ut for den du skal kjøpe til, og forhåpentligvis får du noen gode idéer før du har nådd bunnen.

1) Høyttaler til dusjen

Det høres kanskje ikke nødvendig ut ved første tanke, men når man først har skaffet seg en dusjhøyttaler så går man sjeldent tilbake. Denne vanntette høytaleren er perfekt for å henge opp i dusjen, og kan kobles mot mobilen eller andre dingser som bruker en AUX-kabel for å få lyd. Det er også mulig å bruke den til å ta telefonsamtaler mens man dusjer!

En god dusjhøyttaler er Vooni Splash Speaker som fås kjøpt hos Coolstuff, for litt under 400kr.

2) Et treningsarmbånd

Et treningsarmbånd er en liten dings man fester på håndleddet. Denne følger med på hvor mye man beveger seg hver dag, hvor mange kalorier man forbrenner, og hjerterytmen til personen som har armbåndet på seg. Dette er perfekt for alle som er opptatt av egen helse, og som en bonus har treningsarmbåndet Fitbit Charge også vekkerklokke som vekker brukeren uten å forstyrre andre i samme soverom.

Man kan kjøpe Fitbit Charge for omtrent 1200kr, eller oppgradere til Fitbit Surge for en tusenlapp ekstra. Et mindre og billigere alternativ er Fitbit Flex som koster rett under 700kr.

Fitbit Charge. En perfekte julegave til den som har alt?

Fitbit Charge. En perfekte julegave til den som har alt?

3) Smarttelefonvanter

Et godt julegavetips til den som har alt er smarttelefonhansker. Disse er billige, og lar deg bruke mobilen eller nettbrettet ute i kulda uten å måtte ta av deg hanskene. Om du kjenner noen som ikke klarer å legge fra seg mobilen er dette trolig den perfekte julegaven, og vantene koster dessuten kun 69kr hos Coolstuff.

4) Automatisk visp

Alle må lage mat, men med en automatisk vips er det litt enklere. Med en slik kan mottageren slippe å bekymre seg over at sausen skal brenne seg, og kan heller bruke fokuset sitt på resten av maten. Ikke er det så veldig dyrt heller, og en god julegave til den som har alt!

5) Vannrenser til turen

Om du kjenner en som har alt, og som trives godt i naturen, kommer en vannrenser til å være en fin gave. Med LifeStraw Go får man kombinert en vannflaske og en vannrenser, helt uten at det kommer en kjemisk bismak. Det betyr at man kan fylle vann hvor som helst, og fortsatt drikke bakteriefritt vann fra vannflasken. Genial for alle som er glade i å gå turer!

Les mer: LifeStraw Go vannrenser gir deg alltid rent vann.

LifeStraw Go.

LifeStraw Go.

6) Et gavekort til Storytel

Storytel er en tjeneste som lar folk streame lyd-, og e-bøker, og har tatt Norge med storm. Om du kjenner noen som har litt for mange bøker kan dette være den perfekte gaven, spesielt hvis de har et nettbrett eller en annen dings som er god for å lese e-bøker på. Det er enkelt å kjøpe en gavekortkode som kan kobles opp mot enhver konto, så denne kan printes ut og legges under treet.

Du kan gi gavekort i ulik lenge, og dette kjøpes på nettsidene til Storytel.

Les mer: Storytel lar deg streame e-bøker og lydbøker.

7) Gavekort til andre streamingtjenester

Det er flere andre streamingtjenester som tilbyr gavekort, så her er det bare å finne ut hva personen allerede bruker, så kan de få noen måneder ekstra lagt til på kontoen sin. Veldig mange dagligvareforretninger selger gavekort til slike tjenester, så det er ingenting i veien for å plukke det opp på veien til julemiddagen hvis man er ute i seneste laget.

8) TrackR Bravo

TrackR Bravoer et genialt redskap som kan sørge for at man aldri mer mister nøklene. Det er en veldig enkel, liten gave som man kan feste på nøkkelbåndet sitt, og dersom man mister dem bruker man en applikasjon på telefonen som får dingsen til å pipe. Da er det veldig enkelt å finne dem igjen! Dette er den perfekte julegave til den som har alt, spesielt hvis de er klønete av seg.

ba2487d5eaf4e0c798d15d501c9adcec

TrackR Bravo er den perfekte julegaven til kløna som allerede har alt!

9) En av årets bestselgende bøker

Bøker er alltid en fin julegave, selv til de som allerede har «alt». Det fine er at det lanseres hundrevis av bøker i året, så det er aldri vanskelig å finne en bok personen ikke har lest allerede. En god måte å finne en bra bok på er ved å sjekke ut Ark.no sine toppliste. Der finner man alle de aktuelle bestselgerne, og bøkene kommer i alle slags prisklasser, alt ettersom hvor nye de er, og om boka finnes i pocketutgave.

CDON har også sin egen toppliste, hvor man finner mange av de samme bøkene, så sjekk ut begge to for å sikre deg den beste prisen.

En rekke populære bøker selges også i dagligvareforretninger, så det er ikke alltid nødvendig å bestille dem fra internett, selv om det ofte er billigere om man bestiller dem derfra i god tid.

10) Et fint klesplagg

Alle trenger klær, og selv om det kan være vanskelig å kjøpe klær til andre, er det ofte noe som blir satt pris på. Det gjelder å bruke litt tid på å finne ut hva slags stil de har, og deretter finne noe som passer til klærne de allerede har. Hos Boozt finner man er godt utvalg av klær til både herrer og kvinner, med alle de kjente varemerkene til gode priser!

11) Gavekort til en lokal restaurant

Alle digger å spise ute, så hva med å invitere til en fin middag i julegave? Dette kommer garantert til å bli en god opplevelse, og de fleste restauranter tilbyr gavekort. Om du skal bli med på middagen selv kan du også slå til med et hjemmelaget gavekort hvor du skriver at du tar regninga, og at mottageren kan bestemme hvor dere skal spise.

12) Ullundertøy

Ullundertøy er noe alle trenger, og en fin julegave til den som har alt. Man kan kjøpe både ullongs, ulltrøye eller ullsokker, og uansett hva man går for kommer det garantert til å bli brukt i løpet av vinteren. Stormberg har et godt utvalg av ullundertøy, og utvalget for herrer finner du her, mens utvalget for kvinner finner du ved å klikke her.

Det er ikke alltid lett å finne en julegave til den som har alt

Forhåpentligvis har du fått noen gode tips av denne artikkelen, men problemet med å kjøpe julegaver til personer som allerede har alt, er nemlig at de har alt de trenger. Har du noen andre gode tips så bruk gjerne kommentarfeltet for å dele dem med oss andre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation