Billige julegavetips til tenåringsgutter 2015

Å kjøpe julegaver til tenåringsgutter kan by på mange problemer, spesielt om det er et stort aldersgap, og man rett og slett ikke har noen anelse om hva ungdommen liker nå til dags. Vi skal gjøre det litt enklere for deg, og nedenfor kan få noen gode tips til billige julegaver som passer perfekt til kjæresten, sønnen, nevøen, søskenbarnet eller barnebarnet ditt. Som med alle andre gaver er det jo ikke alt som passer for alle, men vi håper likevel du finner noen gode tips nedenfor!

Vi har lagt ved linker til steder hvor julegavene kan kjøpes, så det er bare å klikke på navnene for å komme videre til produktene i nettbutikken til CDON.

Utstyr til gaming

Er det noe en gjennomsnittlig tenåring bruker mye tid på, så er det gaming! Enten det går i PC-spill som World of Warcraft eller League of Legends, eller mer tradisjonelt som Playstation 4 eller Xbox One, så har vi noen tips for alle.

Å kjøpe en av årets nyutgivelser av spill slår aldri feil, og dersom gavemottakeren allerede skulle ha spillet, er det bare å bytte det! Åreste råeste spillutgivelser er blant annet Fotball Manager 2016 (PC), Fallout 4 (PC / Xbox One / PS4), Star Wars Battlefront (PC / Xbox One / PS4), Rise of the Tomb Raider (kun Xbox One), og ikke minst Call of Duty: Black Ops III (PC / Xbox One / PS4).

Om de ikke trenger noen nye spill, så er alltids utstyr et godt valg. Hva med en ekstra kontroller til Xbox One eller Playstation 4? Det er alltid godt å kunne dele TV-skjermen med en kompis uten at de trenger å ta med en ekstra kontroller hjemmefra!

call_of_duty_black_ops_3-33218350-frntl

Black Ops 3: en av årets sikrete julegaver!

Treningsutstyr

Om trening er en hobby tenåringen allerede har, eller som man kanskje skulle ønske at han hadde, så er treningsutstyr en god idé. Man trenger ikke dyrt utstyr for å komme i gang med litt enkel hjemmetrening, og man kan for eksempel kjøpe en manual som går opptil 15kg, en doorgym til pull-ups eller en ab-wheel til magemusklene.

Bøker

Det er mange tenåringsgutter som blankt nekter å lese bøker, men heldigvis ikke alle. Om dagen er det veldig populært med Game of Thrones TV-serien, så hva med å kjøpe den splitter nye boken fra samme univers? Den tar ikke for seg hovedhistorien Game of Thrones er basert på, men utspiller seg på samme plassen i en litt tidligere tidsepoke, og byr på minst like mye spenning som originalserien.

ridder_av_de_syv_riker-martin_george_rr-35230068-frntl

Ridderen av De Syv Riker, av George R.R. Martin – skaperen av Game of Thrones-bokserien.

Årets Pondusbok er dessuten et kjærkomment syn for mange tenåringer under juletreet. Her har man nesten 200 sider med genial humor som garantert kommet til å bli tyvlånt av resten av familien i løpet av romjula.

Spenningsbøker er også alltid en sikker vinner. I år har det kommet veldig mange gode bøker, som oppfølgeren til Millennium-triologien om Lisbeth Salander, de utrolig spennende bøkene Blod på snø og Mere blod av Jo Nesbø, og ikke minst Playground av Lars Kepler.

Klær og velvære

Parfyme er alltid en slager, og man får flere gode parfymer for en billig penge. Noen gode valg er klassiske Kalvin Klein Eternity for Men, David Beckham Intimately eller 007 parfyme.

calvin_klein_eternity_for_men_edt_100ml-27734484-3077441935-

Det kan være litt vanskelig å kjøpe klær til en tenåring, men det finnes noen sikre vinnere, som for eksempel Lindberg hettegenser, Frank Dandy-undertøy, eller et par gode hansker som tåler vintertemperaturene.

Er du ute etter enda billigere gaver? Les også: Julegaver til under hundrelappen.

Er det noen andre produkter du synes burde være med på lista, og som er billige julegavetips for tenåringsgutter? Bruk gjerne kommentarfeltet for å dele tips med andre som leser artikkelen i fremtiden!

Om gavene ikke skulle falle helt i smak anbefaler vi å legge ved en byttelapp. Som oftest er det veldig enkelt å få byttet gaver, og les gjerne vår guide til å bytte julegaver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation