Julegave til den som har alt!

Å kjøpe julegave til den som har alt kan være skikkelig umulig , spesielt til personer som allerede kjøper seg alt de har lyst på. En god julegave til slike personer er som regel en nyttig ting som de ikke visste at de hadde bruk for, men som allikevel ender opp med å bli jevnlig brukt. Dette er selvfølgelig lettere sagt enn gjort, men i denne artikkelen skal du få noen gode tips til julegaver til den som har alt.

Gavetipsene er ikke sortert i en spesifikk prisklasse, så det er litt ulike priser i artikkelen. Vi anbefaler å scrolle litt gjennom artikkelen og se etter ting som høres passende ut for den du skal kjøpe til, og forhåpentligvis får du noen gode idéer før du har nådd bunnen.

1) Høyttaler til dusjen

Det høres kanskje ikke nødvendig ut ved første tanke, men når man først har skaffet seg en dusjhøyttaler så går man sjeldent tilbake. Denne vanntette høytaleren er perfekt for å henge opp i dusjen, og kan kobles mot mobilen eller andre dingser som bruker en AUX-kabel for å få lyd. Det er også mulig å bruke den til å ta telefonsamtaler mens man dusjer!

En god dusjhøyttaler er Vooni Splash Speaker som fås kjøpt hos Coolstuff, for litt under 400kr.

2) Et treningsarmbånd

Et treningsarmbånd er en liten dings man fester på håndleddet. Denne følger med på hvor mye man beveger seg hver dag, hvor mange kalorier man forbrenner, og hjerterytmen til personen som har armbåndet på seg. Dette er perfekt for alle som er opptatt av egen helse, og som en bonus har treningsarmbåndet Fitbit Charge også vekkerklokke som vekker brukeren uten å forstyrre andre i samme soverom.

Man kan kjøpe Fitbit Charge for omtrent 1200kr, eller oppgradere til Fitbit Surge for en tusenlapp ekstra. Et mindre og billigere alternativ er Fitbit Flex som koster rett under 700kr.

Fitbit Charge. En perfekte julegave til den som har alt?

Fitbit Charge. En perfekte julegave til den som har alt?

3) Smarttelefonvanter

Et godt julegavetips til den som har alt er smarttelefonhansker. Disse er billige, og lar deg bruke mobilen eller nettbrettet ute i kulda uten å måtte ta av deg hanskene. Om du kjenner noen som ikke klarer å legge fra seg mobilen er dette trolig den perfekte julegaven, og vantene koster dessuten kun 69kr hos Coolstuff.

4) Automatisk visp

Alle må lage mat, men med en automatisk vips er det litt enklere. Med en slik kan mottageren slippe å bekymre seg over at sausen skal brenne seg, og kan heller bruke fokuset sitt på resten av maten. Ikke er det så veldig dyrt heller, og en god julegave til den som har alt!

5) Vannrenser til turen

Om du kjenner en som har alt, og som trives godt i naturen, kommer en vannrenser til å være en fin gave. Med LifeStraw Go får man kombinert en vannflaske og en vannrenser, helt uten at det kommer en kjemisk bismak. Det betyr at man kan fylle vann hvor som helst, og fortsatt drikke bakteriefritt vann fra vannflasken. Genial for alle som er glade i å gå turer!

Les mer: LifeStraw Go vannrenser gir deg alltid rent vann.

LifeStraw Go.

LifeStraw Go.

6) Et gavekort til Storytel

Storytel er en tjeneste som lar folk streame lyd-, og e-bøker, og har tatt Norge med storm. Om du kjenner noen som har litt for mange bøker kan dette være den perfekte gaven, spesielt hvis de har et nettbrett eller en annen dings som er god for å lese e-bøker på. Det er enkelt å kjøpe en gavekortkode som kan kobles opp mot enhver konto, så denne kan printes ut og legges under treet.

Du kan gi gavekort i ulik lenge, og dette kjøpes på nettsidene til Storytel.

Les mer: Storytel lar deg streame e-bøker og lydbøker.

7) Gavekort til andre streamingtjenester

Det er flere andre streamingtjenester som tilbyr gavekort, så her er det bare å finne ut hva personen allerede bruker, så kan de få noen måneder ekstra lagt til på kontoen sin. Veldig mange dagligvareforretninger selger gavekort til slike tjenester, så det er ingenting i veien for å plukke det opp på veien til julemiddagen hvis man er ute i seneste laget.

8) TrackR Bravo

TrackR Bravoer et genialt redskap som kan sørge for at man aldri mer mister nøklene. Det er en veldig enkel, liten gave som man kan feste på nøkkelbåndet sitt, og dersom man mister dem bruker man en applikasjon på telefonen som får dingsen til å pipe. Da er det veldig enkelt å finne dem igjen! Dette er den perfekte julegave til den som har alt, spesielt hvis de er klønete av seg.

ba2487d5eaf4e0c798d15d501c9adcec

TrackR Bravo er den perfekte julegaven til kløna som allerede har alt!

9) En av årets bestselgende bøker

Bøker er alltid en fin julegave, selv til de som allerede har «alt». Det fine er at det lanseres hundrevis av bøker i året, så det er aldri vanskelig å finne en bok personen ikke har lest allerede. En god måte å finne en bra bok på er ved å sjekke ut Ark.no sine toppliste. Der finner man alle de aktuelle bestselgerne, og bøkene kommer i alle slags prisklasser, alt ettersom hvor nye de er, og om boka finnes i pocketutgave.

CDON har også sin egen toppliste, hvor man finner mange av de samme bøkene, så sjekk ut begge to for å sikre deg den beste prisen.

En rekke populære bøker selges også i dagligvareforretninger, så det er ikke alltid nødvendig å bestille dem fra internett, selv om det ofte er billigere om man bestiller dem derfra i god tid.

10) Et fint klesplagg

Alle trenger klær, og selv om det kan være vanskelig å kjøpe klær til andre, er det ofte noe som blir satt pris på. Det gjelder å bruke litt tid på å finne ut hva slags stil de har, og deretter finne noe som passer til klærne de allerede har. Hos Boozt finner man er godt utvalg av klær til både herrer og kvinner, med alle de kjente varemerkene til gode priser!

11) Gavekort til en lokal restaurant

Alle digger å spise ute, så hva med å invitere til en fin middag i julegave? Dette kommer garantert til å bli en god opplevelse, og de fleste restauranter tilbyr gavekort. Om du skal bli med på middagen selv kan du også slå til med et hjemmelaget gavekort hvor du skriver at du tar regninga, og at mottageren kan bestemme hvor dere skal spise.

12) Ullundertøy

Ullundertøy er noe alle trenger, og en fin julegave til den som har alt. Man kan kjøpe både ullongs, ulltrøye eller ullsokker, og uansett hva man går for kommer det garantert til å bli brukt i løpet av vinteren. Stormberg har et godt utvalg av ullundertøy, og utvalget for herrer finner du her, mens utvalget for kvinner finner du ved å klikke her.

Det er ikke alltid lett å finne en julegave til den som har alt

Forhåpentligvis har du fått noen gode tips av denne artikkelen, men problemet med å kjøpe julegaver til personer som allerede har alt, er nemlig at de har alt de trenger. Har du noen andre gode tips så bruk gjerne kommentarfeltet for å dele dem med oss andre!

Kule julegaver til rundt hundrelappen

Julegaver trenger ikke å være så dyre, og det er utrolig mange kule julegaver til rundt hundrelappen hvis man er villig til å lete litt. Her har vi samlet en hel rekke geniale gaver til mer eller mindre hundre kroner, så hvis du trenger litt inspirasjon til hva du skal kjøpe til bror, søster, venninner, kompiser eller andre, så er dette plassen.

Finn geniale julegaver til rundt hundrelappen

I artikkelen har vi lagt med linker til produktene vi anbefaler som årets julegaver til rundt hundrelappen, men bruk gjerne linkene for å lete etter andre gaver også, det er nemlig mye spennende der ute. Det er jo slik at du selv kjenner mottageren bedre enn det vi gjør, men vi håper likevel at noen av tipsene skal være til inspirasjon når du skal handle inn årets gaver.

I listen har vi litt av hvert – for alle aldersgrupper og begge kjønn. Savner du noe på listen? Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor for å dele dine beste tips til julegaver til rundt hundrelappen!

Les også: Julegaver til tenåringsgutter.

Smarttelefonhansker

Nå om vinteren er det godt å ha på hansker når man er ute, men hvordan skal man få sjekket telefonen samtidig? Med en genial smarttelefonhanske kan dette problemet tilhøre fortiden, og dette er den perfekte gaven for alle som er avhengige av mobilen sin, og gjerne skulle kunnet sjekke den selv når de er utendørs.

En smarttelefonhanske kan du kjøpe hos Coolstuff for 69kr.

Smarttelefonhansker.

Smarttelefonhansker.

Gavekort til kino

Et besøk på kino er noe alle liker, så hva med å legge et gavekort til en valgfri kinofilm under juletreeet? Det fungerer spesielt bra hvis du også kjøper en billett til deg selv, og samtidig inviterer med mottageren på filmen.

Gavekort til kino kan man kjøpe i luken på lokalkinoen, og en del kinoer tilbyr også å kjøpe slikt på nettsidene deres, og få tilsendt gavekortet i posten.

En pocketbok

Bøker som begynner å bli litt gamle kommer som regel i pocketutgaver, og en hel del av disse selges for rundt hundrelappen. Ofte koster de 119 eller 129kr, og i såfall må du spandere på deg litt ekstra, men det finnes også de som ligger på under hundrelappen.

Man kan kjøpe pocketbøker på nettsider som Ark.no, CDON sine pocketsider eller Adlibris.no, eller i en bokhandel eller dagligvarebutikk.

Undertøy

Undertøy er noe absolutt alle trenger, og hva er vel bedre enn å få varmt, godt undertøy til jul? Man kan gi bort noen skikkelig gode ullsokker, underbukser eller til og med superundertøy, selv om sistnevnte kan være vanskelig å få tak i til hundrelappen.

Det er mange butikker som selger undertøy, og her er det jo viktig å være litt bevisst på at man kjøper av god kvalitet. Her har man et godt utvalg av undertøy til herrer, og ved å klikke her får du opp et utvalg for kvinner.

Stayhard har også et veldig godt utvalg av herreundertøy til gode priser.

Dusjsåpe/deoset

Et set med deodorant og matchende dusjsåpe har blitt en klassiker, spesielt fra tanter og onkler som ikke helt aner hva de skal gi bort til nieser og nevøer. Det er likevel er klassiker av en grunn, og det er ingenting i veien for å kjøpe et dusjset med godlukt for å gi bort under treeet.

Om du har lyst til å ha litt ironisk distanse til konseptet med å gi bort dusjsåpe som julepresang, kan du heller gå for en dusjsåpe med baconlukt! Ikke verdens mest nyttige ting, men fører trolig til noen forvirrede smil på julaften.

En DVD / Blu-ray

Filmer koster omtrent en hundrelapp per stykk, og kan være en fin, enkel og rask gave. Det er kanskje ikke så mange som bruker fysiske filmer i den moderne verden hvor vi har Netflix og Viaplay, men en fysisk utgave av favorittfilmen eller en film man liker godt kommer likevel trolig til å falle i smak. Det er en rekke butikker som selger DVD-er, og det er igjen bare å ta seg en tur innom en dagligvareforretning, eller sjekke ut utvalget til CDON eller Platekompaniet.

Klesbretter

Skal du gi en gave til noen som er elendige til å brette klærne sine? Om det er tilfellet kan du bruke hundrelappen på å kjøpe en klesbretter til dem. Denne gjør jobben med å brette klær lekende lett, og man trenger bare ett sveipt til høyere, et til venstre, og et siste fra undersiden, så er klesplagget ferdig brettet.

7d5f9ae74e8435c4ff78cf48b2f74d40

Klesbretter kan fort være en av årets julegaver til rundt hundrelappen

Bagasjevekt

En bagasjevekt er den perfekte gaven til alle som er mye ute og reiser, og kommer garantert til å bli tatt i bruk neste gang mottageren er på reise. Denne lille bagasjevekten kan man enkelt legge i sidelommen på kofferten, og ta ut for å veie den når som helst. Den opererer på to AAA-batterier, og trenger ikke noe ekstra utstyr for å fungere. Årets julegave til den reiseglade?

Bagesjevekt kan kjøpes hos Coolstoff for en hundrings.

Om man ønsker litt mer luksus kan vi anbefale en smartkoffert – altså en koffert med smartfunksjoner som digital vekt, trådløs lås og GPS. Les vår artikkel om smartkofferter her.

USB-lader til bil

For en hundrelapp får man en dings som kobles inn på sigarettenneren i bilen, og lar deg lade både mobilen, nettbrettet eller til og med laptopen derfra. Dingsen kan lade opptil to ulike enheter samtidig, og alle kobles enkelt opp mot den via en USB-kabel. En slik USB-lader til bil kan kjøpes hos Coolstuff.

Denne kommer garantert til å falle i smak hos alle og enhver, kanskje spesielt hos barnefamilier hvor det er totalt krise om iPad-en går tom for strøm i løpet av bilturen!

Les også: Den ultimate mobilladeren til bilturene!

Skobrodder

Å skli på isen er helt forferdelig, uansett om man er på joggetur, ute med bikkja eller bare på vei ut i bilen! For under en hundrelapp kan man beskytte seg mot dette, og brodder er definitivt en favoritt under juletreet. For bare 69kr får man brodder, og dette er en modell som er veldig enkel å ta av og på, slik at det aldri blir veldig mye knoting for å feste dem.

Brodder er en fin julegave til under hundrelappen.

Brodder er en fin julegave til under hundrelappen.

USB-koppvarmer

Å drikke kaffe eller te som har blitt kald er skikkelig irriterende, og om du skal kjøpe en julegave til en person som er kjent for å la kaffen bli kald mens personen sitter på PC-en, så er en USB-koppvarmer den perfekte gaven! Denne koppvarmeren kobles enkelt nok inn i en hvilken som helst USB-port på datamaskinen, også putter man koppen oppå denne for å holde den varm. Denne er ikke sterk nok til å varme opp kald drikke, men fungerer veldig godt for å holde allerede varm drikke varm.

Billige julegavetips til tenåringsgutter 2015

Å kjøpe julegaver til tenåringsgutter kan by på mange problemer, spesielt om det er et stort aldersgap, og man rett og slett ikke har noen anelse om hva ungdommen liker nå til dags. Vi skal gjøre det litt enklere for deg, og nedenfor kan få noen gode tips til billige julegaver som passer perfekt til kjæresten, sønnen, nevøen, søskenbarnet eller barnebarnet ditt. Som med alle andre gaver er det jo ikke alt som passer for alle, men vi håper likevel du finner noen gode tips nedenfor!

Vi har lagt ved linker til steder hvor julegavene kan kjøpes, så det er bare å klikke på navnene for å komme videre til produktene i nettbutikken til CDON.

Utstyr til gaming

Er det noe en gjennomsnittlig tenåring bruker mye tid på, så er det gaming! Enten det går i PC-spill som World of Warcraft eller League of Legends, eller mer tradisjonelt som Playstation 4 eller Xbox One, så har vi noen tips for alle.

Å kjøpe en av årets nyutgivelser av spill slår aldri feil, og dersom gavemottakeren allerede skulle ha spillet, er det bare å bytte det! Åreste råeste spillutgivelser er blant annet Fotball Manager 2016 (PC), Fallout 4 (PC / Xbox One / PS4), Star Wars Battlefront (PC / Xbox One / PS4), Rise of the Tomb Raider (kun Xbox One), og ikke minst Call of Duty: Black Ops III (PC / Xbox One / PS4).

Om de ikke trenger noen nye spill, så er alltids utstyr et godt valg. Hva med en ekstra kontroller til Xbox One eller Playstation 4? Det er alltid godt å kunne dele TV-skjermen med en kompis uten at de trenger å ta med en ekstra kontroller hjemmefra!

call_of_duty_black_ops_3-33218350-frntl

Black Ops 3: en av årets sikrete julegaver!

Treningsutstyr

Om trening er en hobby tenåringen allerede har, eller som man kanskje skulle ønske at han hadde, så er treningsutstyr en god idé. Man trenger ikke dyrt utstyr for å komme i gang med litt enkel hjemmetrening, og man kan for eksempel kjøpe en manual som går opptil 15kg, en doorgym til pull-ups eller en ab-wheel til magemusklene.

Bøker

Det er mange tenåringsgutter som blankt nekter å lese bøker, men heldigvis ikke alle. Om dagen er det veldig populært med Game of Thrones TV-serien, så hva med å kjøpe den splitter nye boken fra samme univers? Den tar ikke for seg hovedhistorien Game of Thrones er basert på, men utspiller seg på samme plassen i en litt tidligere tidsepoke, og byr på minst like mye spenning som originalserien.

ridder_av_de_syv_riker-martin_george_rr-35230068-frntl

Ridderen av De Syv Riker, av George R.R. Martin – skaperen av Game of Thrones-bokserien.

Årets Pondusbok er dessuten et kjærkomment syn for mange tenåringer under juletreet. Her har man nesten 200 sider med genial humor som garantert kommet til å bli tyvlånt av resten av familien i løpet av romjula.

Spenningsbøker er også alltid en sikker vinner. I år har det kommet veldig mange gode bøker, som oppfølgeren til Millennium-triologien om Lisbeth Salander, de utrolig spennende bøkene Blod på snø og Mere blod av Jo Nesbø, og ikke minst Playground av Lars Kepler.

Klær og velvære

Parfyme er alltid en slager, og man får flere gode parfymer for en billig penge. Noen gode valg er klassiske Kalvin Klein Eternity for Men, David Beckham Intimately eller 007 parfyme.

calvin_klein_eternity_for_men_edt_100ml-27734484-3077441935-

Det kan være litt vanskelig å kjøpe klær til en tenåring, men det finnes noen sikre vinnere, som for eksempel Lindberg hettegenser, Frank Dandy-undertøy, eller et par gode hansker som tåler vintertemperaturene.

Er du ute etter enda billigere gaver? Les også: Julegaver til under hundrelappen.

Er det noen andre produkter du synes burde være med på lista, og som er billige julegavetips for tenåringsgutter? Bruk gjerne kommentarfeltet for å dele tips med andre som leser artikkelen i fremtiden!

Om gavene ikke skulle falle helt i smak anbefaler vi å legge ved en byttelapp. Som oftest er det veldig enkelt å få byttet gaver, og les gjerne vår guide til å bytte julegaver.